Skip to Store Area:

Equipe Romania

You're currently on:

Climatizare

 Surse alternative 1

Sistemele tradiţionale de aer conditionat sunt controlate de un termostat, un dispozitiv de sensibil la variaţiile de temperatura. Aparatele de aer conditionat fixe cu Invertor au un sistem de alimentare capabil să varieze frecvenţa în alimentarea unui motor electric, deci numărul de rotaţii ale motorului in sine. Invertorul defineşte un maxim de frecvenţă,  ajungand la temperatura solicitata în circa 2 / 3 din perioada de timp necesară pentru aparatele tradiţionale de aer conditionat având aceeaşi putere frigorifica. În momentul în care camera a ajuns la temperatura solicitata, invertorul da comanda ptr. reducerea numărul de rotaţii ale compresorului la minim. În acest fel, de la un compresor cu un consum redus de putere, avem un consum redus de energie electrică

 Surse alternative 2

Designul modern si puterea de racire remarcabila obtinuta cu un consum de energie si un nivel de zgomot minim fac din aparatele de aer conditionat portabile un echipament menit sa revolutioneze conceptul de habitat temporar, camping. Proiectate spre a fi folosite in interiorul caravanelor, rulotelor, barcilor sau a incaperilor mici, se remarca prin usurinta in exploatare, ergonomia comenzilor digitale. Prin faptul ca nu necesita nici o instalare prealabila, precum si prin capacitatile de incalzire/ racire controlate electronic, se disting imediat de restul produselor din aceasta categorie. Toate acestea respectand mediul inconjurator, prin folosirea de agenti refrigeranti ecologici.

 AC 3

Deumidificatoarele portabile sint dotate de asemenea cu filtre de carbon pentru purificarea aerului. Prin functiile de oprire automata, gama variata de putere, usurinta in manipulare, sau capacitatea mare de absorbtie a umezelii, aceste produse se recomanda pentru toate spatiile cu un grad ridicat de umezeala, cat si pentru cele in care filtrarea temporara a aerului / deumidificarea este o necesitate. Bineinteles, se au in vedere inca odata atat respectarea mediului cat si un raport performanta / consum energetic cat mai ridicat. Fiindca ecologic inseamna economic.