Skip to Store Area:

Equipe Romania

You're currently on:

Incalzire

Electric

Indiferent daca va doriti sa renovati o cladire sau sa construiti o incapere, incalzirea electrica este o solutie perfecta ce economiseste energie si creste valoarea proprietatii: fiabila, confortabila, usor de exploatat si economica. Potrivita tuturor genurilor de incaperi, si se poate instala si dupa finisarea locuintei, oferind confort si caldura caminului. O solutie economica si functionala: investitia intr-un sistem electric de incalzire este minima. Din punct de vedere al consumului, incalzirea cu pompe de caldura este mai ieftina decat cea electrica, dar costurile de achizitie sunt mai mari, mai ales pentru o singura familie.

Peleti

Peleţii sunt un combustibil ecologic capabil sã asigure randamente înalte. Avand formã cilindricã, solizi,  sunt formaţi din lemn netratat, mãcinaţi şi presaţi în mici granule fãrã aport de lianţi, graţie rãşinilor naturale conţinute de lemnul ce este prelucrat. Încălzirea cu peleţi are un impact minor asupra mediului şi portofelului dumneavoastrã. Peleţii sunt o sursã de confort, fiind de departe cea mai ieftinã sursa de încălzire automatizatã şi ecologicã. Costurile energetice la sistemele de încãlzire pe peleţi sint la mai puţin de  50 % faţa de sistemele similare pe combustibil lichid  sau electrice şi cu circa 30% mai puţin decât cele pe gaz. Datoritã posibilitãţilor de programare şi control al combustiei, precum şi datoritş faptului ca sint destinate amplasãrii în locuinţã (nu existã pierderi de cãldurã), termosobele cu peleţi vã aduc economii considerabile. Peleţii au calitate constantã, sunt complet uscaţi şi pot fi stocati într-un spaţiu mic.

Lemn

De o atenţie specială, vizand protecţia mediului şi valori scăzute ale consumului, se bucura produsele de incalzire (de la seminee la centrale) ce folosesc lemnul drept combustibil. Lemnul este produs de natura şi se returnează acesteia prin intermediul unui flux permanent. Folosind această resursă putem avea beneficii semnificative: ecologic, lemnul, in cadrul unui ciclu de descompunere, elibereaza CO2 care este utilizat pentru regenerarea şi dezvoltarea de noi paduri, iar economic: 2,3 kg de lemn uscat, au o putere calorică echivalenta cu a 1L de motorina sau 1m³ de gaz natural.

"Pământul nu ne apartine noua. Il imprumutam doar de la copiii noştri."